۰۹۹۱۹۷۳۳۳۵۰
۰۹۹۱۹۷۳۳۳۵۰

نمایش خبر

  • درست مثل خولیو ولاسکو؛ قانون عجیب پیاتزا برای ستاره‌های والیبال ایران
  • روبرتو پیاتزا اعتقاد دارد آینده تیم ملی والیبال ایران در گرو حضور بازیکنان در لیگ‌های معتبر اروپایی است؛ سیاستی که حالا موج تازه‌ای از لژیونر شدن ملی‌پوشان را به راه انداخته است.
    روبرتو پیاتزا، سرمربی تیم ملی والیبال ایران، که حدود یک سال و نیم است هدایت والیبال ایران را بر عهده گرفته، تاکنون دو دوره لیگ ملت‌های والیبال و یک رقابت قهرمانی جهان را همراه با تیم ملی پشت سر گذاشته است.

    او در همین مدت نه‌چندان طولانی، رابطه بسیار خوبی با بازیکنان تیم ملی برقرار کرده و ملی‌پوشان نیز اعتماد و اعتقاد ویژه‌ای به سرمربی ایتالیایی خود دارند.

    یکی از مهم‌ترین خواسته‌ها و تأکیدهای روبرتو پیاتزا از شاگردانش، حضور در لیگ‌های معتبر خارجی، به‌ویژه لیگ‌های اروپایی، است. پیاتزا بر این باور است که اگر بازیکنان می‌خواهند روند پیشرفت خود را ادامه دهند و جایگاه مناسبی در تیم ملی داشته باشند، باید در بالاترین سطح والیبال باشگاهی اروپا بازی کنند.

    سرمربی تیم ملی معتقد است حضور بازیکنان ایرانی در لیگ‌های سطح بالای خارجی، تأثیر مستقیمی بر کیفیت فنی و نتایج تیم ملی خواهد داشت. همین نگاه باعث شده است تا امسال تعداد قابل توجهی از ملی‌پوشان راهی لیگ‌های معتبر خارج از ایران شوند.

    پوریا حسین‌خانزاده، متین حسینی، امین اسماعیل‌نژاد، بردیا سعادت، مبین نصری، علی حق‌پرست، مرتضی شریفی، علیرضا عبدالحمیدی، محسن دلاوری، امیرمحمد گلزاده و عرشیا به‌نژاد تنها بخشی از بازیکنان تیم ملی هستند که در این فصل به لیگ‌های معتبر خارجی پیوسته‌اند و احتمال دارد در روزهای آینده نیز بر تعداد لژیونرهای والیبال ایران افزوده شود.

    البته افزایش تعداد لژیونرها روی دیگری هم دارد. خروج ستاره‌های والیبال ایران می‌تواند به کیفیت لیگ برتر داخلی لطمه بزند و رقابت‌هایی را که زمانی یکی از قدرتمندترین لیگ‌های جهان به شمار می‌رفت، در این فصل به یکی از کم‌ستاره‌ترین ادوار خود تبدیل کند.این یعنی ضعف لیگ داخلی که خودش می‌تواند به تیم ملی ضربه یزند.

    حالا باید دید در دو سال آینده، سیاست لژیونر شدن گسترده ملی‌پوشان، همان‌طور که پیاتزا انتظار دارد، به سود تیم ملی والیبال ایران تمام خواهد شد یا خیر.
  • منبع خبر: ورزش 3
    تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۴/۱۶


اخبار 
درخشش دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رتبه‌بندی جهانی ISC ۲۰۲۵

براساس‌نتایج رتبه‌بندی جهانی دانشگاه‌ها در سال۲۰۲۵( ISC) دانشگاه امیرکبیر ضمن تثبیت جایگاه خود در جمع ۱۰ دانشگاه برتر، موفق شد در شاخص «نوآوری» رتبه نخست دانشگاه های ...

تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۴/۱۶

رفع ممنوعیت صادرات محصولات پتروشیمی

بر اساس بخشنامه سازمان توسعه تجارت ایران، ممنوعیت‌های صادراتی محصولات شیمیایی، پلیمری و پتروشیمی رفع شد.

بر اساس بخشنامه سازمان توسعه تجارت ایران، ممنوعیت‌های صادراتی محصولات شیمیایی، ...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۴/۱۵

درخواست مهم فرانسه پس از کمک فیفا به آمریکا

فدراسیون فوتبال فرانسه قصد دارد برای بخشش کارت زرد مایکل اولیسه در دیدار مقابل پاراگوئه تلاش کند.

فدراسیون فوتبال فرانسه در حال بررسی این موضوع است که ...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۴/۱۴

ظرفیت باتری دو آیفون سری ۱۸ آشکار شد

اسنادی جدید ظرفیت باتری های آیفون ۱۸ پرو و پرومکس را در نسخه های چینی و آمریکایی افشا کرد.

به نقل از گیزموچاینا، اسناد جدید 3C certification ...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۴/۱۴

دروازه‌بان اسپانیا در جام جهانی رکورد گینس را شکست

اونای سیمون سنگربان تیم ملی اسپانیا در دیدار مقابل اتریش از رکورد حفظ  دروازه والتر زنگا در جام جهانی گذر کرد.

اونای سیمون دروازه‌بان تیم ملی اسپانیا، ...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۴/۱۲

123456