۰۹۹۱۹۷۳۳۳۵۰
۰۹۹۱۹۷۳۳۳۵۰

نمایش خبر

  • هیچ کمبود کالایی وجود ندارد/ مردم هیجانی خرید نکنند
  • رئیس اتاق اصناف ایران گفت: هیچ کمبود کالایی در فروشگاه های کشور وجود ندارد و مردم از خرید هیجانی کالا پرهیز کنند.

    حمید رضا رستگار رئیس اتاق اصناف ایران با بیان اینکه مردم به هیچ عنوان خرید هیجانی نکنند و تمامی اقلام و کالاهای اساسی در بخش های مختلف وجود دارد  گفت: در هیچ یک از  فروشگاه ها و یا مغازه ها کمبودی از کالا وجود ندارد و تنها به مردم توصیه می کنیم که هیجانی خرید نکنند.

    وی ادامه داد: همان طور که از قبل قول داده بودیم تمامی مایحتاج مردم تامین شده و از طریق برنامه ریزی و حمل ونقلی که انجام دادیم کالا ها تامین شده و مردم نگران نباشند.

    رستگار تاکید کرد: کالا ها به صورت مداوم از طریق انبارها در حال شارژ است و نباید انبارها را خالی کنیم و در صورتی که کم و یا کسری وجود داشته باشد بلافاصله تامین خواهد شد  بنابراین مردم به هیچ عنوان نگران نباشند .

    رئیس اتاق اصناف ایران تصریح کرد: تامین کالاهای اساسی نیاز به حمل ونقل دارد که ممکن است در برخی از مواقع زمان بر باشد اما در حال حاضر هیچ نگرانی وجود ندارد و کالاها به موقع می رسد.
  • منبع خبر: باشگاه خبرنگاران جوان
    تاریخ درج خبر: ۱۴۰۴/۴/۱


اخبار 
فیفا: عبدالکریم فیکس خواهد بود / خط حمله مصر ترسناک‌تر شد!

حمزه عبدالکریم، مهاجم ۱۸ ساله مصری که در آکادمی بارسلونا بازی می‌کند، یکی از جوان‌ترین بازیکنان جام جهانی ۲۰۲۶ است.

سایت رسمی فیفا در گزارشی ویژه به ...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۳/۲۲

حاجی بابایی: اختصاص بودجه ۱۰۰۰ میلیارد تومانی برای حل معضل پسماند

نایب‌رئیس مجلس از اختصاص اعتبار کلان ۱۰۰۰ میلیارد تومانی برای پایان دادن به معضل پسماند خبر داد.

حمیدرضا حاجی‌بابایی، نایب‌رئیس مجلس عصر امروز در نشست شورای اداری ...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۳/۲۲

روش تهیه اسپرسوی اولتراسونیک

دانشمندان سیستم اولتراسونیکی ابداع کرده‌اند که با استفاده از امواج فراصوت و آب هم‌دمای محیط، اسپرسویی با طعم اصیل تولید می‌کند.

محققان دانشگاه ولز جنوبی جدید (UNSW) ...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۳/۲۲

تعیین تکلیف نیمکت قرمزها؛ سرمربی فصل آینده فولاد: مرد موفق!

باشگاه فولاد خوزستان به همکاری با سرمربی موفق خود ادامه خواهد داد.

فولاد خوزستان قبل از اینکه سازمان لیگ برای سرنوشت فصل جاری لیگ برتر تعیین تکلیف ...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۳/۱۵

با تلاش منسجم شهردار و شورای شهر صورت گرفت / شهرداری سپیددشت پس از ۲۳ سال به دفن زباله در جنگل‌های بلوط پایان داد

شهردار سپیددشت گفت : پرونده ۲۳ سال تخریب طبیعت در این منطقه بسته شد و عرصه‌های طبیعی دوباره در اختیار گردشگران و دوستداران محیط زیست قرار گرفت.

...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۳/۱۵

123456