۰۹۹۱۹۷۳۳۳۵۰
۰۹۹۱۹۷۳۳۳۵۰

نمایش خبر

  • رییس بنیاد نخبگان چهارمحال و بختیاری: ۵٠ نخبه علمی جذب دستگاه‌های اجرایی چهارمحال و بختیاری می‌شوند
  • رییس بنیاد نخبگان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی، گفت: در همین راستا سال گذشته ۱۰ نفر جذب شدند و امسال ۵۰ نفر در دستگاه‌های اجرایی در مرحله جذب هستند.

    یعقوب طادی ۳۱ تیرماه در جلسه اقتصاد دانش‌بنیان با حضور معاون علمی رییس جمهور با بیان اینکه نیروی نخبه به عنوان موتور اصلی و محرک شرکت‌های دانش بنیان و اقتصاد دانش‌بنیان است، اظهار کرد: برای اینکه بتوانیم افراد مستعد و نخبه را درگیر شرکت‌ دانش بنیان کنیم باید این افراد در ابتدا به شرکت‌ها، معرفی و حمایت شوند.

    وی با اشاره به اینکه وجود این افراد باعث تحول در  شرکت‌های دانش بنیان و اقتصاد دانش‌بنیان می‌شود، افزود: این طرح توسط شرکت دانش بنیان دنبال می‌شود و امسال موظف هستیم ۲٠ نفر را در شرکت‌های دانش بنیان بکارگیری کنیم.

    رئیس بنیاد نخبگان استان تصریح کرد: باید کمک کنیم مستعدین و نخبگان، شرکت‌های دانش بنیان راه‌اندازی کنند و ازاین طریق به اقتصاد دانش بنیان کمک کنیم.

    طادی ادامه داد: حضور نخبگان در دستگاه‌های اجرایی یکی از مواردی است که می‌تواند به اقتصاد دانش بنیان کمک کند و افرادی که در این جایگاه‌ها قرار دارند می‌توانند تحول ایجاد کنند و این امر موجب می‌شود تا در حوزه اقتصاد دانش بنیاد تغییرات مثبتی را شاهد باشیم.

    وی گفت: در همین راستا سال گذشته ۱۰ نفر جذب شدند و امسال ۵۰ نفر در دستگاه‌های اجرایی در مرحله جذب هستند؛ در همین راستا ۲۰۰ نفر نخبه در کشور به عنوان عضو هیأت علمی به دانشگاه‌ها معرفی خواهند شد.


    طادی گفت: شرکت‌های بزرگ، متوسط و کوچک  نقش اساسی در اقتصاد دانش بنیان دارند که وجود نخبگان در این شرکت‌ها موجب تحول خواهد شد؛ برای این کار بنیاد ملی نخبگان طرح بورسیه صنعتی را ایجاد کرده است و در استان ما هم با همکاری دستگاه‌های متولی، جلسات برگزار شد و ۳۵ نفر برای دانشجویان نو ورود درخواست داشته‌اند و برخی هم خواهان بکارگیری دانشجویان در حین تحصیل هستند.

    وی خاطرنشان کرد: حمایت و تشویق شرکت‌های دانش‌بنیان یکی دیگر از طرح‌های در دست اقدام بنیاد نخبگان است.

    انتهای پیام
  • منبع خبر: خبرگزاری ایسنا
    تاریخ درج خبر: ۱۴۰۲/۴/۳۱


اخبار 
فیفا: عبدالکریم فیکس خواهد بود / خط حمله مصر ترسناک‌تر شد!

حمزه عبدالکریم، مهاجم ۱۸ ساله مصری که در آکادمی بارسلونا بازی می‌کند، یکی از جوان‌ترین بازیکنان جام جهانی ۲۰۲۶ است.

سایت رسمی فیفا در گزارشی ویژه به ...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۳/۲۲

حاجی بابایی: اختصاص بودجه ۱۰۰۰ میلیارد تومانی برای حل معضل پسماند

نایب‌رئیس مجلس از اختصاص اعتبار کلان ۱۰۰۰ میلیارد تومانی برای پایان دادن به معضل پسماند خبر داد.

حمیدرضا حاجی‌بابایی، نایب‌رئیس مجلس عصر امروز در نشست شورای اداری ...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۳/۲۲

روش تهیه اسپرسوی اولتراسونیک

دانشمندان سیستم اولتراسونیکی ابداع کرده‌اند که با استفاده از امواج فراصوت و آب هم‌دمای محیط، اسپرسویی با طعم اصیل تولید می‌کند.

محققان دانشگاه ولز جنوبی جدید (UNSW) ...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۳/۲۲

تعیین تکلیف نیمکت قرمزها؛ سرمربی فصل آینده فولاد: مرد موفق!

باشگاه فولاد خوزستان به همکاری با سرمربی موفق خود ادامه خواهد داد.

فولاد خوزستان قبل از اینکه سازمان لیگ برای سرنوشت فصل جاری لیگ برتر تعیین تکلیف ...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۳/۱۵

با تلاش منسجم شهردار و شورای شهر صورت گرفت / شهرداری سپیددشت پس از ۲۳ سال به دفن زباله در جنگل‌های بلوط پایان داد

شهردار سپیددشت گفت : پرونده ۲۳ سال تخریب طبیعت در این منطقه بسته شد و عرصه‌های طبیعی دوباره در اختیار گردشگران و دوستداران محیط زیست قرار گرفت.

...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۳/۱۵

123456