۰۹۹۱۹۷۳۳۳۵۰
۰۹۹۱۹۷۳۳۳۵۰

نمایش خبر

  • حاشيه برنامه سينمايي هفت ؛ عليرضا رئيسيان: سياست‌هاي كنوني سينما با دولت دكتر روحاني متفاوت است
  • سينماي كنوني ايران درگير رانت شده كه اين سياست با دولت و عدالت دكتر روحاني متفاوت است.
    شب گذشته برنامه سينمايي "هفت" با حضور "مهدي فخيم زاده" و "عليرضا رئيسيان" به بحث ميزگرد سينما و چشم‌انداز پرداخت.
    مهدي فخيم زاده (فيلمساز) در ابتدا گفت: سينماي قبل از انقلاب تا سال 51 از نظر كمي بيشترين توليد را داشت اما سال 56 اين توليد به 11 فيلم كاهش پيدا كرد و بعد از انقلاب هم ما كارگردانان و بازيگران خود را از دست داديم و تنها بازيگران تئاتر باقي ماندند.
    وي افزود: عامل اصلي وضعيت سينما در آن زمان فيلم خارجي بود، فيلم‌هاي خارجي سينما را در اختيار گرفتند و توليد از ما گرفته شد و سالها طول كشيد تا سينما جايگاه خود را به دست آورد.
    فخيم زاده : در شرايط فعلي سينما نيز ضامن حركت و چشم‌انداز يك آشوب در افراد سينمايي است كه علت آن هم وجود سينماي دولتي است چرا كه هدف‌هاي هزينه و سرمايه را در قبال خواسته‌هاي خود مي‌دهد و اين خواسته‌ها كيفيت فيلم را پايين مي‌آورد.

    وي بيان كرد: در زمان شروع انقلاب راه‌اندازي فارابي براي حركت چرخه‌اي اين سينما بود ولي بايد بعد از آن بخش خصوصي راه‌اندازي مي‌شد.
    مشكل سينماي دولتي اين است كه سوژه بايد مطابق سياست‌هاي نهاد پيش رود، بنابراين ارزش كيفي آن پايين مي‌آيد.

    عليرضا رئيسيان : سال 56 كه توليد به 11عنوان فيلم رسيد دليل عمده آن اين بود كه توليد مقرون به صرفه نبود چون واردات فيلم هزينه توليد را 50 برابر كرده بود.
    بعد از انقلاب دولت متولي امر سينما شد و مبنايي براي اعمال سليقه و قانون‌بندي شد اما تجميع قدرت باعث شد كه يك مجموعه فكر كند بيش از هنرمند مسئوليت دارد دولت بايد نقش ناظر داشته باشد.
    زماني كه دولت مركز قدرت را به دست مي‌گيرد هر كس با توان خود، به مركز قدرت نزديك مي‌شود اما اين حوزه‌ها نبايد حد فاصل بين هنرمند، برداشت و نياز مخاطب قرار بگيرند.
    زماني كه تمركز قدرت به دست دولت مي‌افتد كساني كه خود را به مركز قدرت نزديك مي‌كنند رانت را به وجود مي‌آورند.
    بنابراين رانت اصل و عدالت را مخدوش مي‌كند و خواست مخاطب اهميت پيدا نمي‌كند و تنها خواست مدير اهميت پيدا مي‌كند كه اين بار دولت دكتر "روحاني"(رئيس‌جمهور) كاملا متفاوت است چرا كه مي‌گفتند بايد كارها را با اعتدال پيش ببريم.
    ما بايد رقابت كنيم و در ارتباط با مخاطب خلاقيت را به كار ببريم آن زمان اين چرخه ادامه پيدا مي‌كند و هزينه‌ها صرف فيلم‌هاي فاخر و غيره نمي‌شود، ما فراموش كرديم كه هر چيز بايد در مسير خودش حركت كند.
    وي تصريح كرد: شاخصه‌ي رشد سينما ميزان مخاطب است نه ميزان تمايل دولت، كه در حال حاضر همين تمايل دولت سبب شده بهترين فيلم در بهترين حالت يك ميليون تماشاگر هم نداشته باشد.
  • منبع خبر: باشگاه خبرنگاران
    تاریخ درج خبر: ۱۳۹۲/۶/۲


اخبار 
الهویی: عملکرد فنی از سن مهم‌تر است / دفاع مربی تیم ملی از شجاع و احسان حاج‌صفی

سعید الهویی می‌گوید معیار اصلی کادر فنی برای دعوت بازیکنان به تیم ملی، آمادگی بدنی و کیفیت فنی است.

احسان حاج‌صفی و شجاع خلیل‌زاده که باز هم ...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۶/۳۱

با حضور مهندسی ب‌ام‌و؛ خودروی عربستانی‌ها با نام «سیر» معرفی شد

استارتاپ نوپای «سیر» (Ceer) با رونمایی از دو مدل مفهومی و آینده‌نگرانه «اگزوبات»، رسما ورود عربستان سعودی به عرصه خودروسازی را کلید زد.

استارتاپ عربستانی «سیر» (Ceer) ...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۶/۳۱

یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد

یارانه نقدی مرحله ۱۸۷ مربوط به شهریور ماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های چهار تا نه در سراسر کشور واریز و قابل برداشت شد.

یارانه نقدی ...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۶/۳۱

نوشت‌افزار‌های ایرانی به اروپا هم صادر می‌شود

دبیر دوازدهمین دوره نمایشگاه «ایران‌نوشت» گفت: نوشت‌افزار‌های ما نه‌تنها به دست مصرف‌کنندگان داخلی می‌رسد، بلکه حتی به کشور‌هایی همچون اروپا و هلند صادر می‌شود.

مهدی کلانتری، دبیر ...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۶/۲۹

دیداری که همه منتظرش بودند؛ فوری و رسمی: ژاپن-ایران در فینال رویایی آسیا

تیم‌های ملی والیبال ایران و ژاپن با عبور از استرالیا و کره جنوبی، همان فینالی را ساختند که از ماه‌ها قبل همه در انتظارش بودند.

دو دیدار ...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۶/۲۱

123456