۰۹۹۱۹۷۳۳۳۵۰
۰۹۹۱۹۷۳۳۳۵۰

نمایش خبر

  • کشتارگاه‌های دام و طیور آبیک فعال هستند
  • رئیس اداره دامپزشکی آبیک گفت: کشتارگاه‌های دام و طیور این شهرستان به صورت فعال در حال تولید بوده و نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی به صورت شبانه‌روزی در حال انجام است.

    رضا صفرچی با اعلام این خبر اظهار کرد: نظارت‌های مستمر و شبانه‌روزی کارشناسان اداره دامپزشکی شهرستان آبیک در کشتارگاه‌های دام و طیور انجام می‌شود تا سلامت فرآورده‌های خام دامی تضمین شود.

    دکتر صفرچی تصریح کرد: با توجه به شرایط خاصی که کشور با آن روبه‌رو است، تمام تلاش همکاران اداره دامپزشکی این است که محصولات سالم و بهداشتی به دست مصرف‌کنندگان برسد.

    وی افزود: نظارت دقیق بر روند کشتار، رعایت ضوابط بهداشتی و کنترل فرآورده‌های خام دامی در کشتارگاه‌ها به طور مستمر در حال انجام است تا شهروندان دغدغه‌ای در خصوص سلامت این محصولات نداشته باشند.
  • منبع خبر: خبرگزاری مهر
    تاریخ درج خبر: ۱۴۰۴/۱۲/۱۴


اخبار 
تعیین تکلیف نیمکت قرمزها؛ سرمربی فصل آینده فولاد: مرد موفق!

باشگاه فولاد خوزستان به همکاری با سرمربی موفق خود ادامه خواهد داد.

فولاد خوزستان قبل از اینکه سازمان لیگ برای سرنوشت فصل جاری لیگ برتر تعیین تکلیف ...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۳/۱۵

با تلاش منسجم شهردار و شورای شهر صورت گرفت / شهرداری سپیددشت پس از ۲۳ سال به دفن زباله در جنگل‌های بلوط پایان داد

شهردار سپیددشت گفت : پرونده ۲۳ سال تخریب طبیعت در این منطقه بسته شد و عرصه‌های طبیعی دوباره در اختیار گردشگران و دوستداران محیط زیست قرار گرفت.

...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۳/۱۵

زمان بازی دوستانه ایران و برزیل مشخص شد

تیم ملی والیبال ایران بامداد یکشنبه در دیداری دوستانه و تدارکاتی در کمپ تیم‌های ملی برزیل به مصاف تیم ملی این کشور می‌رود.

مرحله مقدماتی لیگ ملت‌های ...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۳/۱۲

عکس | بازیگر معروفی که روزگاری جوانی لاغر با سبیل پرپشت بود

تصویری کمتر دیده شده از دوران جوانی و خدمت سربازی فرهاد اصلانی، تفاوت چهره جالب این هنرمند محبوب را پس از گذشت سال‌ها به تصویر می‌کشد.

تغییر ...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۳/۱۲

منیزیم در مقابل ویتامین D: کدام یک برای ایمنی و انرژی بهتر است؟

منیزیم و ویتامین D هر دو نقش مهمی در سلامت سیستم ایمنی و تامین انرژی بدن دارند اما به روش‌های متفاوتی عمل می‌کنند.

متخصصان تغذیه و سلامت ...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۳/۱۲

123456