۰۹۹۱۹۷۳۳۳۵۰
۰۹۹۱۹۷۳۳۳۵۰

نمایش خبر

  • یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس مطرح کرد امکان پیگیری قضایی بازنشدن ایربگ خودروهای تصادف بهبهان
  • یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس یازدهم پیگیری قضایی باز نشدن ایربگ خودروهای تصادف تلخ بهبهان را ممکن دانست و گفت: با جلب نظر کارشناسی این حق برای خریداران محفوظ است که از خودروسازان شکایت حقوقی کنند.

    فرهاد طهماسبی در مورد تصادف زنجیره‌ای بهبهان و باز نشدن ایربگ خودروهای ایرانی اظهار کرد: کیفیت و ایمنی خودرو از تعهدات خودروسازان است. امروز آنها به تکنولوژی دسترسی دارند و برای فراهم کردن بی‌نقص امکانات مکلف هستند.

    نماینده مردم نی‌ریز و استهبان در مجلس یازدهم گفت: ایربگ یکی از امکانات خودروهای ایرانی عرضه شده به بازار است. اگر نظر کارشناسی بر این باشد که نقص نفی خودروها باعث تصادف شده است یا حتی میزان خسارات وارد شده به مردم را تشدید کرده است، خودروسازان مسئولند تا پاسخگوی خسارات مادی و معنوی باشند.

    این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در مورد امکان پیگیری قضایی باز نشدن ایربگ‌ها گفت: با جلب نظر کارشناسی این حق برای خریداران محفوظ است که از خودروسازان شکایت حقوقی کنند.

    این عضو مجمع نمایندگان استان فارس در پایان گفت: طبق تعهداتی که بین خودروساز و خریدار منعقد شده است و البته وظایفی که خارج از قراردادهای به عهده خودروسازان است، شکایات حقوقی نتیجه‌بخش خواهد بود.

    به گزارش ایسنا، مدیر روابط عمومی مرکز اورژانس بیستم دی‌ماه از تصادف زنجیره‌ای بیش از ۵۰ خودرو در محور  بهبهان – رامهرمز خبر داد و گفت: ۵ کشته و ۴۱ مصدوم، آخرین آمار آسیب‌دیدگان تصادف زنجیره‌ای بهبهان است.

    بیست و دومم دی ماه، سردار سیدکمال هادیان‌فر در ششمین رزمایش ارتقای توان و تحرک عملیاتی پلیس راهور گفت: در گ حادثه بهبهان ایربگ هیچ خودرویی باز نشد. این چه خودرویی است که ما داریم. چرا ارابه مرگ تولید می‌کنیم؟ دستگاه‌های مسئول باید بر کیفیت خودروها نظارت کنند. چرا استانداردها رعایت نمی‌شود؟

    انتهای پیام
  • منبع خبر: خبرگزاری ایسنا
    تاریخ درج خبر: ۱۴۰۰/۱۰/۲۶


اخبار 
فیفا: عبدالکریم فیکس خواهد بود / خط حمله مصر ترسناک‌تر شد!

حمزه عبدالکریم، مهاجم ۱۸ ساله مصری که در آکادمی بارسلونا بازی می‌کند، یکی از جوان‌ترین بازیکنان جام جهانی ۲۰۲۶ است.

سایت رسمی فیفا در گزارشی ویژه به ...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۳/۲۲

حاجی بابایی: اختصاص بودجه ۱۰۰۰ میلیارد تومانی برای حل معضل پسماند

نایب‌رئیس مجلس از اختصاص اعتبار کلان ۱۰۰۰ میلیارد تومانی برای پایان دادن به معضل پسماند خبر داد.

حمیدرضا حاجی‌بابایی، نایب‌رئیس مجلس عصر امروز در نشست شورای اداری ...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۳/۲۲

روش تهیه اسپرسوی اولتراسونیک

دانشمندان سیستم اولتراسونیکی ابداع کرده‌اند که با استفاده از امواج فراصوت و آب هم‌دمای محیط، اسپرسویی با طعم اصیل تولید می‌کند.

محققان دانشگاه ولز جنوبی جدید (UNSW) ...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۳/۲۲

تعیین تکلیف نیمکت قرمزها؛ سرمربی فصل آینده فولاد: مرد موفق!

باشگاه فولاد خوزستان به همکاری با سرمربی موفق خود ادامه خواهد داد.

فولاد خوزستان قبل از اینکه سازمان لیگ برای سرنوشت فصل جاری لیگ برتر تعیین تکلیف ...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۳/۱۵

با تلاش منسجم شهردار و شورای شهر صورت گرفت / شهرداری سپیددشت پس از ۲۳ سال به دفن زباله در جنگل‌های بلوط پایان داد

شهردار سپیددشت گفت : پرونده ۲۳ سال تخریب طبیعت در این منطقه بسته شد و عرصه‌های طبیعی دوباره در اختیار گردشگران و دوستداران محیط زیست قرار گرفت.

...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۳/۱۵

123456