۰۹۹۱۹۷۳۳۳۵۰
۰۹۹۱۹۷۳۳۳۵۰

نمایش خبر

  • شکایت سه‌ونیم میلیاردی در استیناف  علی دایی؛ دردسر جدید برای پرسپولیس
  • در شرایطی که اکثر پرسپولیسی‌ها نگران حکم نهایی پرونده مانوئل ژوزه در دادگاه عالی ورزش هستند، علی دایی با شکایتی سه و نیم میلیارد تومانی چالش تازه‌ای را برای پرسپولیس ایجاد خواهد کرد.

    علی دایی روز گذشته به همراه یک وکیل و دوست نزدیکش در کمیته استیناف فدراسیون حاضر شد تا پیگیر مطالباتش باشد. کمیته انضباطی قبلا باشگاه پرسپولیس را به پرداخت دو میلیارد و پانصد میلیون تومان بابت اصل طلب و یک میلیارد تومان بابت مالیات قرارداد محکوم کرده بود که باشگاه نسبت به رای صادره اعتراض کرد تا از پرداخت آن شانه خالی کند. با این حال دایی پیگیر شکایت خود است و این احتمال وجود دارد که پرسپولیس این پرونده را ببازد.


    علی دایی در قرارداد 3 ساله ای که با محمد رویانیان امضا کرده بود، درج کرده بود که اگر باشگاه به دلیل نامشخص حکم اخراج وی را بدهد او حق و حقوق خود را تا پایان طلب خواهد کرد و باشگاه موظف به پرداخت آن است. پیش از این گفته می‌شد حمیدرضا سیاسی، سرپرست وقت باشگاه پرسپولیس و عامل اخراج علی دایی دستمزد این مربی را تا پایان فصل دوم پرداخت کرده اما دایی بعد از دریافت این مبلغ حالا 2 مطالبه جداگانه دارد؛ ابتدا بحث مالیات قرارداد که یک میلیارد تومان بریده شده است و دوم دستمزد سال سوم که در حدود 2 و نیم میلیارد تومان است. رقم سرسام‌آوری که طبق قرارداد باید به دایی پرداخت شود اگرچه دایی در سال سوم قرارداد با پرسپولیس هدایت تیم صبا را برعهده داشته و عرف فوتبال دنیا این است که مربیان پس از حضور در شغل جدید دستمزد آن مقطع زمانی را از تیم سابق خود طلب نمی‌کنند.


    در صورتی که علی دایی برنده این پرونده مالی باشد، پرسپولیس تنها بابت دو مربی زمان محمد رویانیان(مانوئل ژوزه و علی دایی) باید مبلغی بیش از 10 میلیارد تومان خسارت پرداخت کند. مبلغی که برای اداره برخی از تیم‌های لیگ برتری کافی است و می‌شود یک سال نسبتا خوب را با آن گذراند.


    علی اکبر طاهری، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس هنوز واکنشی نسبت به این خبر از خود نشان نداده است. البته این امتیاز ویژه برای پرسپولیس وجود دارد که سابقه نشان داده پرونده دایی حتی اگر به حکم برسد برای پرداخت پول ضمانت اجرایی وجود ندارد.



    البته نکته مهم این است، با تصمیم جمعی پرونده علی دایی و پرسپولیس تا بعد از بازی برگشت با لخویا رسیدگی و بررسی نخواهد شد تا بعد از آن تصمیم‌گیری مناسبی صورت گیرد که موجب رضایت طرفین باشد.
  • منبع خبر: ورزش 3
    تاریخ درج خبر: ۱۳۹۶/۲/۲۷


اخبار 
فیفا: عبدالکریم فیکس خواهد بود / خط حمله مصر ترسناک‌تر شد!

حمزه عبدالکریم، مهاجم ۱۸ ساله مصری که در آکادمی بارسلونا بازی می‌کند، یکی از جوان‌ترین بازیکنان جام جهانی ۲۰۲۶ است.

سایت رسمی فیفا در گزارشی ویژه به ...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۳/۲۲

حاجی بابایی: اختصاص بودجه ۱۰۰۰ میلیارد تومانی برای حل معضل پسماند

نایب‌رئیس مجلس از اختصاص اعتبار کلان ۱۰۰۰ میلیارد تومانی برای پایان دادن به معضل پسماند خبر داد.

حمیدرضا حاجی‌بابایی، نایب‌رئیس مجلس عصر امروز در نشست شورای اداری ...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۳/۲۲

روش تهیه اسپرسوی اولتراسونیک

دانشمندان سیستم اولتراسونیکی ابداع کرده‌اند که با استفاده از امواج فراصوت و آب هم‌دمای محیط، اسپرسویی با طعم اصیل تولید می‌کند.

محققان دانشگاه ولز جنوبی جدید (UNSW) ...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۳/۲۲

تعیین تکلیف نیمکت قرمزها؛ سرمربی فصل آینده فولاد: مرد موفق!

باشگاه فولاد خوزستان به همکاری با سرمربی موفق خود ادامه خواهد داد.

فولاد خوزستان قبل از اینکه سازمان لیگ برای سرنوشت فصل جاری لیگ برتر تعیین تکلیف ...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۳/۱۵

با تلاش منسجم شهردار و شورای شهر صورت گرفت / شهرداری سپیددشت پس از ۲۳ سال به دفن زباله در جنگل‌های بلوط پایان داد

شهردار سپیددشت گفت : پرونده ۲۳ سال تخریب طبیعت در این منطقه بسته شد و عرصه‌های طبیعی دوباره در اختیار گردشگران و دوستداران محیط زیست قرار گرفت.

...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۳/۱۵

123456