۰۹۹۱۹۷۳۳۳۵۰
۰۹۹۱۹۷۳۳۳۵۰

نمایش خبر

  • زلال‌ترین دریاچه جهان
  • آب دریاچه کنستانس از طریق سنگها تصفیه و ناخالصی‌های آن گرفته می‌شود و سپس به دریاچه بلو می‌ریزد؛ این آب تنها 24 ساعت در دریاچه باقی مانده و پس از آن به رودخانه سرازیر می‌شود.

    دریاچه بلو در جزیره ساوت نیوزیلند عنوان شفاف‌ترین دریاچه جهان را از آن خود کرده است.

    به گزارش ایسنا، شنا کردن در یکی از زیباترین مناظر طبیعی با آب بسیار زلال و شفاف امکانپذیر نیست، اما «کلاوس تیمان» عکاس طبیعت این شانس را پیدا کرد که با سفر به این نیوزیلند، از دریاچه بلو (Blue Lake) عکسبرداری کند.

    پس از اخذ مجوزهای لازم از سوی دولت و بومیان مائوری که این دریاچه را بعنوان یک مکان مقدس می‌دانند، سفر به دل زلا‌ل‌ترین آب جهان انجام شد.

    «تیمان» تأکید می‌کند: سفر به دریاچه بلو یک تجربه بصری فوق‌العاده بود و هرگز آبی تا این حد زلال و شفاف ندیده بودم!
    به گفته «رابرت مرریلس» از متخصصان هیدرولوژی موسسه ملی تحقیقات آب و اتمسفر نیوزیلند، دید در امتداد (آب) دریاچه حدود 80 متر است که آن را به روشن و شفاف‌ترین دریاچه جهان تبدیل کرده است؛ این دید مشابه شفافیت آب مقطر با درجه خلوص 100 درصدی و حذف تمامی ناخالصی‌ها است.

    آب دریاچه بلو از دریاچه یخی دیگری به نام دریاچه کنستانس (Constance Lake) سرچشمه می‌گیرد؛ هر دو دریاچه در نزدیکی کوه فرانکلین در پارک ملی دریاچه نلسون در منطقه تاسمان واقع شده‌اند و آب آنها از ذوب یخچال تأمین می‌شود.

    آب دریاچه کنستانس از طریق سنگها تصفیه و ناخالصی‌های آن گرفته می‌شود و سپس به دریاچه بلو می‌ریزد؛ این آب تنها 24 ساعت در دریاچه باقی مانده و پس از آن به رودخانه سرازیر می‌شود.
    رنگهای خیره کننده این دریاچه کاملا شبیه عکس به نظر می‌رسند و رنگهای روشن و شفاف منعکس شده از سطح دریاچه، از داخل آب نیز بوضوح قابل مشاهده است.

    این عکاس در قالب یک گروه غیرانتفاعی به نام Project Pressure قصد دارد مجموعه‌ای از تصاویر یخچال‌های طبیعی در مناطق مختلف جهان را تهیه کند؛ هدف از این برنامه عکسبرداری از یخچال‌های طبیعی بعنوان میراث بصری پیش از ناپدید شدن و بالا بردن آگاهی در خصوص خطرات تغییرات آب و هوایی عنوان شده است.
  • منبع خبر: پول نیوز
    تاریخ درج خبر: ۱۳۹۲/۴/۸


اخبار 
فیفا: عبدالکریم فیکس خواهد بود / خط حمله مصر ترسناک‌تر شد!

حمزه عبدالکریم، مهاجم ۱۸ ساله مصری که در آکادمی بارسلونا بازی می‌کند، یکی از جوان‌ترین بازیکنان جام جهانی ۲۰۲۶ است.

سایت رسمی فیفا در گزارشی ویژه به ...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۳/۲۲

حاجی بابایی: اختصاص بودجه ۱۰۰۰ میلیارد تومانی برای حل معضل پسماند

نایب‌رئیس مجلس از اختصاص اعتبار کلان ۱۰۰۰ میلیارد تومانی برای پایان دادن به معضل پسماند خبر داد.

حمیدرضا حاجی‌بابایی، نایب‌رئیس مجلس عصر امروز در نشست شورای اداری ...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۳/۲۲

روش تهیه اسپرسوی اولتراسونیک

دانشمندان سیستم اولتراسونیکی ابداع کرده‌اند که با استفاده از امواج فراصوت و آب هم‌دمای محیط، اسپرسویی با طعم اصیل تولید می‌کند.

محققان دانشگاه ولز جنوبی جدید (UNSW) ...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۳/۲۲

تعیین تکلیف نیمکت قرمزها؛ سرمربی فصل آینده فولاد: مرد موفق!

باشگاه فولاد خوزستان به همکاری با سرمربی موفق خود ادامه خواهد داد.

فولاد خوزستان قبل از اینکه سازمان لیگ برای سرنوشت فصل جاری لیگ برتر تعیین تکلیف ...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۳/۱۵

با تلاش منسجم شهردار و شورای شهر صورت گرفت / شهرداری سپیددشت پس از ۲۳ سال به دفن زباله در جنگل‌های بلوط پایان داد

شهردار سپیددشت گفت : پرونده ۲۳ سال تخریب طبیعت در این منطقه بسته شد و عرصه‌های طبیعی دوباره در اختیار گردشگران و دوستداران محیط زیست قرار گرفت.

...


تاریخ درج خبر: ۱۴۰۵/۳/۱۵

123456